natash, nie rozumiem teraz o co pytasz- zdjęcia masz schowka i siatki przegradzającej a nie rolety
pytasz jak załozyć
odpisałem
schowek jest przykryty przez element rolety i jak najbardziej działa z roleta :wink:
siatka przychodzi w miejsce schowka i jak najbardziej działa z roleta
ale ... albo schowek albo siatka
przyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Z tyłu w kombi jest roleta oddzielająca przestrzeń bagażową od przestrzeni siedzącej (pionowa siatka), jak tam zamontuje schowek na parasol to czy muszę to roletę (siatkę pionową) demontować, czy te dwa elementy można mieć razem?
Z tyłu w kombi jest roleta oddzielająca przestrzeń bagażową od przestrzeni siedzącej (pionowa siatka), jak tam zamontuje schowek na parasol to czy muszę to roletę (siatkę pionową) demontować, czy te dwa elementy można mieć razem?
mogą być razem, mam tak u siebie. jest przewidziany mały prześwit między schowkiem na parasol właśnie na wysuwaną siatkę
A tu jest mój schowek na parasol w kombi. Ten parasol w ten sposób jeżdzi już ponad 14 lat, i w zaden sposob nie przeszkadza bagażom i wygodzie użytkowania. :lol:
A gdyby przeszkadzał, to można go schować pod podłogę, lub rzucić na tylne siedzenie.
marian ja narazie mam wepchniety parasol miedzy rolete a tylne zaglowki bo w bagazniku czesto woze mase narzedzi do pracy i nie tylko a parasol wole miec na miejscu pod reką...
Prowadzi NaviExpert Lifetime
Ostrzega Yanosik
Nagrywa Vicovation TF-2 EZ
Komentarz